Rodul – fapte nu vorbe!

Dumnezeu ne vede doar inima si faptele. Si cum inima e foate greu de strunit si putini dintre noi reusesc sa isi curete in asa fel inima incat Dumnezeu sa o poata vedea , noua, MURITORILOR ne raman doar faptele.

V-ati gandit vreodata la un Dumnezeu surd si mut care doar vede si simte si pentru care vorbele sunt nimic. La inceput a fost Cuvantul si apoi am ramas noi iar cuvintele noastre nu se pot compara cu CUVANTUL LUI. Asa ca noi nu suntem veniti aici pentru cuvinte ci doar pentru fapte si pentru a simti curat. Atat, nimic mai mult. Asadar gandurile conteaza spre deloc iar cuvintele sunt doar vanare de vant. Fiecare dintre noi are o menire pe care in masura in care si-o descopera este nevoit sa o respecte iar in masura in care nu-si da seama de menirea lui trebuie sa si-o asimileze cu a semenilor.Orice alta atitudine, de asteptare, de rispire, de impacare isi primeste mai devreme sau mai tarziu pedeapsa.

Suntem pe aici doar ca sa ne nastem, sa traim si sa murim. Atat, scurt si clar.

Iar a trai inseamna a trece fara sa te tulburi si fara sa tulburi nimic, ca si cum nu ai exista.

Trebuie sa vezi ce ti s-a dat si sa faci ce poti face mai bine . Trebuie de timpuriu sa alegi si sa nu te afli undeva intre.

Vrei sa te dedici lui Dumnezeu, mergi la manastire si fa din asta VIATA ta.

Vrei in lume atunci mananca, roaga-te si iubeste si da rod iubirii tale. Rodeste cum stii ca poti rodi mai bine pentru ca fara rod esti undeva intre si acolo iti iei pedeapsa.

Trebuie sa faci cumva sa rodesti, oricum si orice intelegi prin asta si rodul tau sa i-l inchini si sa-i multumesti lui Dumnezeu pentru el.

Vezi ca nu apare rodul inseamnca ca nu esti pe calea corecte asa ca indreapta-ti privirea spre o alta cale, cauta si rodeste…orice intelegi prin acest lucru.

Iar la sfarsit si oricand cere-ti iertare in inima ta si aievea, pe cat iti sta in putinta, pentru ceea ce nu ai reusit sa rodesti sau pentru toata tulburarea pe care ai starnit-o. Apoi zambeste si taci .

Se zice ca avortul e un dar a civilizatiei, se zice ca a-ti cauta si a-ti alege 1000 de parteneri, sau a astepta la infinit printul sau printesa visurilor sunt posibilitati…in realitate sunt fiecare dintre ele si multe altele doar blesteme, antiroduri si virtuale pedepse.

Dumnezeu vrea sa ne vada simpli, traind, iubind, rodind cumva si apoi sfarsind in liniste. Pendularile de orice fel, stagnarea, vanarea de vant sunt doar atributele demonilor nostrii pe care din nepasare ii toleram pana ne pun la pamant.

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s